Cenik za slovenski voice over

Cenik za slovenski voice over

S sodelovanjem neposredno z mano boste prihranili ceno provizije, ki jo zaračunajo agencije, prav tako pa boste svoj slovenski voice over prejeli v najkrajšem možnem času.

Profesionalno izveden voice over v slovenskem jeziku, nadvse primeren tako za majhna kot velika podjetja.

Cena vseh avdio izdelkov vključuje GRATIS postprodukcijo – odstranjevanje vdihov, montažo, normalizacijo, itd. Po želji tudi dostava raw/neprocesiranih datotek.

Pravilnik o naknadnih spremembah se nahaja spodaj.

Format avdio datotek po vaši izbiri – WAV, MP3, PCM, aLaw in ostali formati.

 Sledeče cene so okvirne, so za en glas in se lahko spreminjajo.

Za okvirno končno ceno vašega voice over projekta me kontaktirajte na marko@mk-voiceover.com ali preko obrazca spodaj.

NEPROMOCIJSKA RABA (INTERNET IN INTERNA RABA)

15 SEC………………………30€

16 DO 30 SEC……………….60€

31 DO 60 SEC……………..100€

1 TO 2 MIN………………..140€

2 TO 5 MIN………………..200€

5 TO 10 MIN..……………..300€

10 TO 15 MIN………….30€/MIN

 FROM 15 MIN…………28€/MIN 

PROMOCIJSKA RABA (TV, INTERNET IN RADIO)

CENA LICENCE NA PRODUKT:

INTERNET….………….30€/MIN

RADIO AD……………………40€

TV AD…..…….……………100€

Pravilnik o spremembah
za
Cenik za slovenski voice over

Cene seveda vključujejo brezplačno naknadno spremembo avdia v primeru moje napake med snemanjem.

Manjše spremembe besedila (nekaj besed) bodo posnete brezplačno (v 7 dneh od prvotnega snemanja). Vse ostale naknadne spremembe v besedilu bodo zaračunane s tarifo 5€ na spremembo/stavek.

Z namenom pravočasno končanega projekta, prosim, da podate jasne napotke glede stila branja. Z veseljem z vami opravim telefonski/skype klic, v katerem se dogovorimo za podrobnosti vašega voice over projekta.

Pri posnetkih daljših od dveh minut ponavadi pred pričetkom snemanja posnamem krajši odsek za predhodno oddobritev.

Pri nenavadni oziroma težavni izgovorjavi nekaterih besed, imen ali krajev prosim za povezavo do izgovorjave, saj s tem pohitrite sam potek snemanja. Prav tako svetujem, da kakršne koli posebne želje za vaš slovenski voice over ustrezno označite v besedilu – na primer, z odebeljeno pisavo ali pa podčrtanimi besedami, katere bi radi, da poudarim.

Če želite točno določeno izgovorjavo nekaterih številk ali okrajšav oziroma akronimov, prosim za predhodno opozorilo.

V primeru, da potrebujete projekt razdeljen na več posameznih datotek, prosim za razpredelnico ali podrobnosti o imenih datotek, ki jih zanje želite. V primeru več kot 10 ločenih posameznih datotek pride v poštev manjši produkcijski dodatek k ceni, za katerega se dogovorimo ob rezervaciji projekta. projekta.

Dodatne informacije o ceniku za slovenski voice over

Glasba brez avtorskih pravic je na voljo na spletnih platformah (npr. BenSound). Cene se gibljejo od 10 do 25€. 

Kot cenejšo alternativo predlagam izbor iz YouTube Audio Library, kjer si sami izberete glasbo za svoj slovenski voice over projekt. Cena dodajanja takšne glasbe je 5€.

Končan avdio lahko pričakujete v 24 urah za projekte z do 1000 besedami, v 48 urah za 1000-3000 besed in 72 ur za 3000 in več besed.

Please enquire for delivery time on projects of 15000 words or also more regarding your Slovenian voice over project.

V vašo vednost: za urgentne projekte se obračuna dodatek k ceni v višini 10€ na 100 besed za dostavo projekta v manj kot 24 urah.

Za kakršna koli dodatna vprašanja sem vam vedno na voljo preko spodnjega obrazca in preko emaila: marko@mk-voiceover.com

Več o slovenskem jeziku

Slovenski jezik je podstat naše biti in podstat ustvarjalnosti v kulturi in umetnosti. 

Slovenski jezik se umešča v vse pore družbenega življenja, saj je pogoj za vzpostavljanje družbenih odnosov na najrazličnejših področjih: od šolstva, medijev, zdravstva, javne uprave do gospodarstva in kulture. 

Zato zagotavljamo, da ima slovenščina v uradnem in javnem življenju znotraj države osrednjo vlogo, ter skrbimo za ohranjanje obsega, vitalnost in dinamičnost slovenskega jezika. (vir: https://www.gov.si)

Slovenščina or Slovenian (slovenski jezik or slovenščinaje južnoslovanski jezik, ki ga govorijo Slovenci.

Govori ga približno 2,5 milijona govorcev po vsem svetu. Slovenščina je en izmed treh uradnih jezikov. Ker je Slovenija tudi del Evropske unije, je Slovenščina eden izmed 24 uradnih jezikov Evropske unije. (vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Slovene_language)

O Sloveniji na splošno

Tukaj je za vedoželjne nekaj zanimivih dejstev o Sloveniji.

1. Firsty, the entire population of Slovenia is a bit less than 2 million people. Despite that, we have about 30 different dialects of Slovenian language, which fall into 7 main groups. Moreover, 300.000 of us live in Ljubljana, our capital, which is the largest city.

2. Najstarejši zapis slovenskega jezika so Brežinski spomeniki, ki so bili napisani okoli leta 1000. To je tudi najstarejši zapis katerega koli slovanskega jezika.

3. Slovenija ima eno največjih populacij medvedov v Evropi. Zaradi tega jih tudi izvažamo v države, kjer so ogroženi. V Sloveniji se lahko celo udeležite medvedjih safarijev.

4. Triglavica predstavlja največji vertikalni slap na svetu (603 metrov). Poleg tega lahko tam najdete enega največjih podzemnih slapov!

5. France Prešerenova pesem ‘Zdravljica’ je slovenska narodna himna. Vsaka kitica je oblikovana kot čaša vina, tako da je popolna za nazdravljanje.

 

KONTAKT

  Avdio produkcija Marko Kvar s.p.
  Rakovec 10, 3231 Grobelno, Slovenija
  ID: 8564655000 | VAT: SI30198852

  Kontakt

  T: +386 31 789 689
  E: marko@mk-voiceover.com
  L: Ljubljana, Slovenija

  O Marku

  In brief, Marko is a native Slovene voice over actor working from a professional sound studio in Ljubljana. That being said, Marko’s primary goal is providing high quality voice over services to clients all over the world.